Logo Laborchem
IQNET ISO14001 ISO9001
 Meniu
 
  DESPRE NOI  
   
 
 

Firma noastra a fost infiintata in 1994, cu un capital integral romanesc, avand ca scop comercializarea de reactivi, consumabile si aparatura generala pentru laboratoare, si mai recent dezvoltarea si distributia de accesorii si consumabile pentru instalatiile termice si de alimentare cu combustibili.

Respectarea stricta a unui sistem de evaluare a calitatii reprezinta principiul de baza care guverneaza toate actvitatile noastre, LABOREX venind in intampinarea Dumneavoastra cu o gama de produse si servicii realizate conform sistemului de management al calitatii ISO 9001:2000.

Pentru o mai buna si mai prompta servire a Dumneavoastra, am creat un stoc permanent de echipamente, accesorii si consumabile pe care le gasiti descrise pe larg in sectiunea produse si servicii.

Activitatea firmei noastre nu se rezuma doar la comert. Oferim consultanta de specialitate pentru alegerea celei mai potrivite variante care sa rezolve o anumita aplicatie, service competent si instruirea optima necesitatilor clientului. De asemenea, nivelul ridicat de expertiza al specialistilor nostrii permite asigurarea consultantei atat in domeniul caracterizarii si utilizarii produselor petroliere cat si al mentenantei sistemelor termice, LABOREX fiind autorizata ISCIR (cf. PT-C2) pentru asigurarea regimului chimic al cazanelor.

Experienta in domeniul productiei de substante chimice a permis dezvoltarea unei game de produse proprii, utilizate in diverse industrii. Antigelurile speciale, dedicate aplicatiilor termotehnice, reprezinta un astfel de exemplu, fiind rezultatul obtinut din imbinarea cunostintelor specialistilor nostrii cu informatiile provenite din practica inginerilor de instalatii.

Printre partenerii nostri se numara laboratoare de control din industria petroliera, institutii de invatamant superior si scolare, laboratoare de control si protectia mediului, firme de instalatii termice, sanitare sau de alimentare cu combustibili, distribuitori de centrale termice si panouri solare.

Angajatii firmei trateaza cu prioritate informarea rapida si corecta a clientilor, motiv pentru care va punem la dispozitie, in sectiunea produse si servicii, un catalog detaliat al marfurilor comercializate.

Capacitatea firmei consta in inaltul profesionalism al colectivului de specialisti (ingineri, chimisti, fizicieni, medici, economisti) cu experienta in elaborarea, implementarea si desfasurarea unor strategii de dezvoltare optime.

Organizatia are implementat si mentinut sistemul de management al calitatii conform conditiilor din standardul SR EN ISO 9001:2001, fiind certificata SRAC din 2005, iar incepand cu 2012 organizatia are implementat si sistemul de management de mediu conform SR EN ISO 14001:2005. Politica calitatii este indreptata spre realizarea satisfactiei clientului.

Va multumim pentru increderea oferita pana acum si va invitam in continuare sa apelati la produsele si serviciile noastre.

 
Developed by Incorom