Logo Laborchem
IQNET ISO14001 ISO9001
 Meniu
 
  TERMENI SI CONDITII  
   
 
 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. Laborex S.R.L.

Compania S.C. Laborex S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Intregul continut al acestui site www.laborexromania.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Laborex S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei S.C. Laborex S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. Laborex S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

S.C. Laborex S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Acest site web si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" cu garantia producatorului sau a reprentantei acestuia in Romania. S.C. Laborex S.R.L. nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. S.C. Laborex S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la centrale.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

S.C. Laborex S.R.L., proprietarul www.laborexromania.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii. S.C. Laborex S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul www.laborexromania.ro, fara acordul dumneavoastra explicit. Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.laborexromania.ro trimitind un e-mail la adresa office@laborexromania.ro.

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) S.C. Laborex S.R.L. nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania S.C. Laborex S.R.L. isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta. Clientul va primi inapoi banii incasati de S.C. Laborex S.R.L. pentru respectiva comanda. Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de furnizorul nostru sau de catre noi.

In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de S.C. Laborex S.R.L. dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor companiei S.C. Laborex S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. Laborex S.R.L. de la acest client. Dupa expedierea produselor, companiei S.C. Laborex S.R.L. nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si de asemenea nici returnarea produselor.

Compania S.C. Laborex S.R.L. isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamentari sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. S.C. Laborex S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila. www.laborexromania.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.laborexromania.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania S.C. Laborex S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

Declinarea responsabilitatii

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste prevederi.

S.C. Laborex S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. S.C. Laborex S.R.L. incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret,etc), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, S.C. Laborex S.R.L. nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii S.C. Laborex S.R.L.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. S.C. Laborex S.R.L. nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Pentru reclamatii sau sesizari privind produsele achizitionate, te rugam sa faci click >>aici<< pentru a merge la formularul de contact sau poti trimite sesizarea printr-un email la adresa: reclamatii@laborexromania.ro in care sa ne mentionezi: numele tau, obiectul solicitarii, modatalitatea de cumparare si data, solicitarile de solutionare si datele de contact: adresa, numar de telefon, adresa de email.

Acordam o importanta deosebita opiniei clientilor nostri si ne straduim sa raspundem cat mai repede solicitarilor pe care le primim!

 
Developed by Incorom